MiTek oferă servicii specializate de proiectare pentru toate tipurile de șarpante din lemn, în mod special pentru șarpante și mansarde industrializate, planșee POSI FLOOR cu grinzi POSI STRUT și case pe structură din lemn TIMBER FRAME!

Acest serviciu vine în sprijinul fabricanților/producătorilor care nu au angajați ingineri proiectanți specializați  în proiectare structuri din lemn și firmelor de arhitectură.
Livrăm clienților noștrii proiecte DDE ce pot fi executate în varianta industrializată/prefabricată sau executate la față locului de constructori/dulgeri.

Când spunem proiectare specializată ne referim la faptul  proiectul conține toate detaliile necesare pentru proceseul de fabricare și montaj:

 • desene elemente structurale
 • detalii de tăiere și asamblare
 • planuri detaliate pentru pereti, planseu si sarpanta
 • planuri pentru montaj insotite de detalii de executie
 • lista de cantitati de materiale
 • elaborare notă de calcul structural

Proiectarea se realizează de către ingineri proiectanți specializați în proiectarea structurilor din lemn în programul de proiectare PAMIR în confomitate cu ANEXELE NAȚIONALE și EUROCOD  5.

Un software nou care reunește inginerul, producatorul si clientul final pentru revizuirea virtuală a proiectului.

MiTek 3D

Proiectul va putea fi vizulalizat 3D direct pe telofon/tabletă/laptop/desktop din platforma MiTek 3D, fără a fi necesar de a instala o altă aplicație sau un soft specializat.

În acest mod, clientul va avea o imagine completă asupra proiectului, vizualizându-l într-un tur virtual 3D și să-și dea acordul într-un timp cât mai scurt pentru soluția finală.

Costurile de proiectare sunt subventionate pentru firmele de arhitectură, ingineri proiectanți de structuri, firme de execuție șarpante și case pe structură din lemn (TIMBER FRAME) în sistem industrializat-prefabricat.

Pentru a primi oferta de preț trebuie  ne puneți le dispoziție următoarele documente:

 • Proiectul de arhitectură
 • Plan de fundație/centuri sau placă de beton, dacă există
 • Localitatea unde se monteză pentru a introduce corect încărcările structurale din zona respectivă
 • Secțiunile de lemn pe care doriți să le utilizăm în respectivul proiect, doar dacă doriți (presupunem că aveți deja pe stoc aprovizionate anumite secțiuni de lemn). Această solicitare este valabilă doar pentru companiile, fabricile, atelierele specializate în fabricarea și montarea structurilor din lemn.

IMPORTANT pentru proiectanții structuriști!

 

În cazul proiectării fundației pentru o construcție pe structura din lemn (casă, șarpantă, mansardă, hala, etc.), MiTek recomandă că înainte de a începe proiectarea să aveți pus la dispoziție:

1. Studiul geotehnic
2. Proiectul de structură lemn cu toate reacțiunile și greutățile specifice structurii din lemn

Acest mod de abordare a proiectării fundațiilor are ca rezultat final o proiectare optimizată în raport cu natură terenului și cu greutatea suprastructurii din lemn.
Fundațiile devin mult mai economomice, iar beneficiarul face o economie substanțială la costurile de realizare, fără a fi afectată structura de rezistență!

SOLICITA OFERTA SERVICII DE PROIECTARE

Divizia de proiectare MiTeK Romania

 • Vă rugăm să completati adresa locației proiectului.
 • Drop files here or
  Accepted file types: dwg, jpg, pdf, Max. file size: 50 MB, Max. files: 5.