MITEK ESTE PARTE A GRUPULUI BERKSHIRE HATHAWAY

MITEK INDUSTRIES INTERNATIONAL

Compania face parte din holdingul Berkshire Hathaway din anul 2001. Fondatorul și președintele său este Warren Buffet, cel mai mare investitor din lume, cunoscut pentru incredibila sa abilitate de a investi în companii cu oportunități uriașe de dezvoltare.

case din lemn, sudura lemnului, placi multicui, sarpanta industrializata din lemn, MiTek Romania, sarpanta din lemn, acoperis din lemn, sarpanta industrializata, fabrica de sarpante, fabrica de acoperisuri, planseu din lemn, definitie sarpanta
UN GRUP INTERNAȚIONAL DE COMPANII

MITEK - NU DOAR PLĂCI MULTICUI

AEGIS METAL FRAMING este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de sisteme de grinzi și panouri pentru profile din oțel laminat la rece. Cel mai cunoscut sistem este profilul „Ultra Span”, care este foarte popular nu numai în America, Africa de Sud și Israel.

HARDY FRAMES este un producător specializat de profile subțiri de oțel, pentru contravântuirea și rigidizarea panourilor de perete.

HOHMANN and BARNARD este o companie cu o tradiție de 79 de ani care produce și distribuie sisteme metalice de conectori pentru pereți de zidărie, precum și elemente de legătură și consolidare, dar și o gamă foarte largă de articole pentru construcții tradiționale (ancore de perete, armături pentru beton, armături seismice, legături de perete etc.).

USP STRUCTURAL CONNECTORS face parte din Mitek Industries din 2011. Este cel de-al doilea mare producător de accesorii pentru tâmplărie din Statele Unite. Printre clienții săi este inclusă rețeaua americană de peste 1745 de supermarketuri pentru construcții „LOWE’S”. Este cel mai mare client al grupului Mitek din lume.

TBS ENGINEERING Ltd produce utilaje pentru producția de baterii din 1967. Compania are 2 fabrici: una în Anglia și alta în SUA. Producătorii bateriilor furnizate pentru automobile precum Honda, Ford, VW, BMW, Fiat etc. utilizează una sau mai multe mașini TBS. Majoritatea sistemelor UPS medii și mari care operează în lume au componente fabricate pe mașini de la această companie.

BENSON INDUSTRIES produce sisteme de pereți de tip “cortină” pentru construcții tip „zgârie-nori” și pentru alte construcții comerciale, industriale, etc.

BLOK-LOK este producător și furnizor de produse și sisteme pentru industria de zidărie, atât pentru noi construcții, cât și pentru sectoarele de restaurare.

TMI CLIMATE SOLUTIONS furnizează soluții inovatoare pentru tratarea aerului și fabricarea produselor hidraulice.

CUBIC DESIGNS INDUSTRIAL MEZZANINE SYSTEMS produce și instalează structuri personalizate, care ajută la o mai bună utilizare a spațiului existent.

ELLIS & WATTSGLOBAL INDUSTRIES proiectează și produce o gamă largă de produse precum: nave ASME, adaposturi militare, unități de control al mediului.

RKL BUILDING SPECIALTIES – producător de produse pentru construcții din beton și zidărie (accesorii metalice, sisteme de ancorare, etc.).

SIDE PLATE KL BUILDING SPECIALTIES – producător de sisteme de îmbinare inovatoare pentru structuri din oțel, înlocuind sudura.