Exemplu linie fabricare pereți case lemn framing

Aceste mese reprezintă cea mai eficientă soluție pentru fabricarea pereților din lemn framing (sandwich). Muncitori puțini, calitate și productivitate ridicată.

Cea mai simplă instalație de fabricare a pereților o reprezintă mesele de tip fluture, care sunt alcătuite, la rândul lor, dintr-o masă principală și una secundară.

Mesele pentru fabricarea pereților

Mesele pe care MiTek le comercializează în România sunt disponibile în diverse variante de dimensiuni : între 7.5-12m lungime, iar lățimea este variabilă până la 3 m.

Alinierea (calibrarea) tălpilor pereților din lemn se efectuează cu sistemul pneumatic din dotarea mesei, după ce s-au poziționat montanții din lemn (studs), astfel, efectul de vinciuire va fi eliminat în totalitate, rezultând o aliniere perfectă a tălpilor pereților din lemn.

După ce partea frontală a peretelui a fost placată (închisă) pe o parte cu OSB sau alte materiale de închidere, se acționează maneta mesei principale pentru ca peretele (panoul) să fie transferat pe masa secundară (vecină), cu partea neplacată în sus.

În timp ce se lucrează la peretele transferat pe masa secundară (pentru a fi introduse materialele de termo/fonoizolație, instalații, folii pentru bariera de vapori/vânt, închidere cu gips carton, OSB etc.), pe masa principală poate fi asamblat un perete nou.

Masa Kstroj tip fluture

Masa pentru fabricarea panourilor reprezintă opțiunea cea mai bună de a fabrica la o calitate înaltă și cu un cost redus a subcomponentelor, a pereților sau chiar a întregii case din lemn. Înalțimea pereților poate fi ajustata de la 2200 mm la 3800 mm și este aliniată pneumatic pentru a asigura asamblarea corectă a panourilor.

 • Masa pentru panouri de tip fluture, pentru răsturnarea componentelor construcției
 • Înclinare hidraulică la 90°
 • Ajustarea lățimii pentru diferite dimensiuni ale pereților între 2250-3200 mm
 • Sistem automat pentru realizarea vinclului la perete cu actionare pneumatica
 • Mesele sunt acoperite cu placaj gros din lemn
 • Lungimi standard de 8, 10 și 12 m
 • Posibilitatea de a fi echipate cu role atunci când sunt folosite în linia de producție
Descărcați broșura

Masa Randek BS20

Randek Butterfly Table BS20 este un sistem flexibil și eficient pentru producerea a aproape orice tip de element de construcție, cum ar fi: pereți, podele, acoperiș interior / exterior și capete gable. BS20 este dezvoltat pentru producția de elemente de construcție prefabricate și este o mașină populară pentru companiile start-up, dar și producătorii mai mari folosesc sistemul în întreaga lor producție.

 • Lungime: 6 m, 7.5 m, 9 m și 12 m
 • Înclinație hidraulică la 90°
 • Lățime ajustabilă pentru dimensiuni de pereți diferite, între 2250-3100 mm
 • Mesele sunt acoperite cu placaj gros și sunt confecționate din secțiuni puternice de oțel
 • Înălțimea de lucru este de 620 mm

 

Descarcă broșura Vizionează video

Pentru oferte și prețuri vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Cerere Oferta

Cerere oferta de pe website pentru servicii/produse MiTek