O nouă companie s-a alăturat grupului MiTek în vederea producerii de şarpante prefabricate şi structuri speciale din lemn. Aceasta a participat şi expus la Târgul de construcţii de la Rom-Expo din luna mai 2010 o casa complet prefabricată.

Planşeul construcţiei a fost realizat din grinzi cu zăbrele din lemn şi plăci multicui tip Posi-Strut, tehnologie de vârf a grupului MiTek, care înlocuieşte cu succes planşeul din beton. Avantajul este reprezentat de costurile scăzute şi de timpul redus de execuţie, având aceeaşi parametri ca şi planşeul din beton. Mansarda a fost realizată deasemenea în sistem prefabricat, asamblată cu placi multicui după principiul grinzilor cu zăbrele.

Compania se numeşte Euro-Hale, cunoscută ca una din cele mai vechi companii în domeniul confecţiilor metalice (proiectare şi construcţii de hale metalice) care în 2010 a luat decizia de a-şi extinde activitatea şi în domeniul construcţiilor şi şarpantelor prefabricate din lemn asamblate cu plăci multicui. Astfel, Euro-Hale a achiziţionat o linie modernă de fabricare a şarpantelor şi caselor pe structură uşoara din lemn investind peste 250.000 euro in ecipamente.