DESPRE

GRINZILE POSI JOIST

Grinzile POSI JOIST reprezintă combinația perfectă între greutatea redusă a lemnului și rezistența zăbrelei metalice POSI STRUT, folosite pentru planșee, șarpante și structuri rezistente. Au greutate redusă și eficiență ridicată față de alte produse similare:

  • grinzi din lemn ecarisat, lamelat încleiat;
  • grinzi cu tălpi din lemn și inimă din OSB, etc.

Acest aspect oferă o libertate de neegalat în proiectare structurală și design pentru un spectru larg de aplicații precum: planșee, șarpante din lemn pentru acoperișuri la construcții rezidențiale, industriale și comerciale deopotrivă.

Flexibilitate variată în realizarea planșeelor

Posi-Joist permite o flexibilitate variată în realizarea planșeelor pentru toate tipurile de construcții. Totodată, oferă flexibilitate și pentru separarea spațiilor de birou sau de locuit, datorită capacității sale pentru realizarea deschiderilor mari, fără reazeme intermediare.

Pot înlocui cu succes plăcile din beton, având avantajul că permit introducerea tuturor instalațiilor în interiorul planșeului. Asftel, facilitează accesul la mentenanță și servisare în zona tehnică a traseelor de cabluri și tubulatură.

Posi-Joist are un avantaj clar în contextul creșterii nevoilor de sisteme pentru Ventilație Mecanică și Recuperare a Căldurii (MVHR – Mechanical Ventilation and Heat Recovery) pentru locuințele și construcțiile pasive. Posi-Joist asigură soluția perfectă și simplă pentru realizarea sistemului de ventilație, care nu este posibilă la alte produse alternative.

 

case din lemn, sarpanta industrializata din lemn, MiTek Romania, Grinzi POSI JOIST

PRODUCĂTORI POSI-JOIST

Producătorul partener MiTek® este acea companie care deține o unitate de producție (fabrică, atelier, proiectanți structuriști, muncitori calificați in dulgherie de sarpanta, etc.), dotată cu utilaje specifice industrializării șarpantelor și structurilor din lemn în sistem grinzi cu zăbrele asamblate cu plăci muticui prin presare.

Contactează un producător

ECONOMIE 

Grinzile Posi, prin performanțele superioare și flexibilitatea mare a designului deschis, oferă producătorului surse de economie din reducerea cantității de material lemnos. De asemenea, instalarea conductelor de ventilație este rapidă și mult mai simplă, reducând astfel costurile forței de muncă și timpul petrecut pe șantier.

Grinzi POSI JOIST: Performante superioare

Grinzile Posi sunt produse în fabrică, într-un mediu industrial care permite controlul și constanța calității. Acestea sunt concepute, calculate și realizate conform particularităților proiectului, iar asamblarea lor este rapidă și exactă.

Datorită performanței lor, adesea elimină pereții portanți intermediari, reducând și mai mult costul total al construcției.

case din lemn, placi multicui, sarpanta industrializata din lemn, MiTek Romania, Grinzi POSI JOIST
Grinzi POSI JOIST

PERFORMANȚĂ

Fiind produse industrial, grinzile Posi permit realizarea etajelor în timp record. Designul exclusiv din oțel permite instalatorilor, electricienilor sau instalatorilor de aer condiționat să lucreze ușor și convenabil, fără lucrări de remediere.

Cu această soluție, proiectul este realizat mult mai repede, iar contractantul face economii valoroase.

case din lemn, sudura lemnului, placi multicui, sarpanta industrializata din lemn, MiTek Romania, Grinzi POSI JOIST

FLEXIBILITATE

Flexibilitatea designului este inerentă conceptului de grinzi Posi Joist. Adâncimea, lungimea și lățimea pot fi ajustate pentru a produce un număr enorm de specificații diferite, fiecare având criterii de performanță bine definite. În plus, detaliile finale ale grinzilor Posi Joist  pot fi modificate pentru a oferi o varietate de condiții de sprijin.

Variațiile de proiectare la capete fac posibilă adaptarea la numeroase condiții de susținere. Capătul poate conține un bloc masiv, permițând variația intervalului de 130 mm la fiecare capăt.

Grinzile Posi Joist  sunt folosite din ce în ce mai mult la acoperiș, permițând spații locuibile atractive și arhitecturi variate. Utilizate la terasele de pe acoperiș, ele constituie o soluție rapidă, ușoară și izolată. Grinzile Posi pot fi utilizate atât pentru acoperișuri înclinate, cât și acoperișuri plate.

Integrate în programul Pamir, proiectarea, calculul și detalierea lor sunt extrem de simple.

case din lemn, sudura lemnului, placi multicui, sarpanta industrializata din lemn, MiTek Romania, sarpanta din lemn, acoperis din lemn, sarpanta industrializata, fabrica de sarpante, fabrica de acoperisuri, planseu din lemn, definitie sarpanta

CALCULATOR GRINZI POSI

Încercați calculatorul nostru interactiv pentru a găsi tipul de grindă POSI-JOIST potrivită pentru proiectul dvs. Introduceți intervalul necesar și veți primi recomandările care vor funcționa.

Folosește calculatorul POSI-JOIST

Fermele POSI-ATTIC

Fermele POSI-ATTIC combină rezistența grinzii POSI-JOIST cu beneficiile fermei de mansardă de tip grindă cu zăbrele.  Astfel rezultă planșeul POSI-FLOOR cu rezistență sporită, nu vibrează, facilitează deschideri mari fără reazăme intermediare.

Fermele POSI-ATTIC sunt ideale pentru toate tipurile de construcții, în mod special pentru mansarde.
Cu POSI-ATTIC obțineți un volum mai mare de aer și spațiu locuibil extins comparativ cu șarpanta clasică.

PAMIR VIEWER - VIZUALIZARE 3D A PROIECTELOR DE PE ORICE SMART DEVICE

Producătorii MiTek® Posi-Joist beneficiază de cele mai noi programe software de proiectare 3D și calcul structural

Planuri detaliate vor fi furnizate pentru aprobare și fabricare, iar simulările 3D pot fi partajate printr-o platformă gratuită de vizualizare 3D cu acces in cloud, permițând vizualizarea unui proiect 3D in mod interactiv  de pe orice dispozitiv inteligent conectata la internet. Nu este necesară instalarea vreunei noi aplicații, ci pur și simplu vi se va trimite un link către proiectul dvs. și îl deschideți pentru a-l vizualiza în browser.

Pentru a afla mai multe, contactați unul dintre producătorii noștri Posi.

Pentru oferte și prețuri vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Cerere Oferta

Cerere oferta de pe website pentru servicii/produse MiTek