Casa E-Zero, un nou concept, o nouă viață!

Fabricanții MiTek se implică în dezvoltarea unui prototip de casă pasivă (CASA VIE), pe structură din lemn UNDE SE VOR APLICA ȘI TESTA TOATE SISTEMELE MODERNE DE ÎMBINARE ALE ELEMENTELOR STRUCTURALE DIN LEMN, fabricate de MiTek Industries.

Habitat Eco Structuri SRL din Balotești, jud. Ilfov, partener MiTek, a început deja montajul prototipului în comuna Balotesti, modelul va fi lansat în producția de serie la FABRICA DE CASE ȘI ȘARPANTE INDUSTRIALIZATE MITEK din localitatea Filipeștii de Pădure, județul Prahova (fosta fabrică Alamco), unitate de producție cu tehnologie și linii de fabricatie ultramoderne care a fost achiziționată de Grupul MBTelecom – Mircea Tudor, partener autorizat MiTek Industries.

Este prima construcție din România la care pereții din lemn de tip framing au fost asamblați cu plăci multicui integral, o parte din pereți sunt executați folosind tehnologia Posi Strut (pereți din elemente din lemn, asamblate cu elemente Posi Strut în forma de x).

Planșeul este integral prefabricat în sistem Posi Floor, realizat din grinzi cu zăbrele Posi Strut. Șarpanta este construită din ferme tip atic (ferme de mansardă open space), care a făcut posibilă realizarea de aproximativ 45 mp spațiu locuibil.

MiTek mulțumește partenerilor săi pentru implicarea și dezvoltarea de produse noi și pentru încrederea în tehnologia de fabricare a structurilor din lemn moderne, asamblate cu plăci multicui marca MiTek.

Mai jos, vă prezentăm câteva imagini ale noului concept de CASA PASIVĂ (CASA VIE).

E-Zero de la proiectare, cu softul ROOFCON-TRUSSCON, până la montajul prototipului pe structura din lemn, în Balotești, Ilfov:

E-Zero imagini din interior – Balotești, Jud. Ilfov