Grinzi POSI-JOIST

PLANȘEUL DIN LEMN POSI STRUT CONCEPUT PENTRU A RĂSPUNDE NEVOILOR CLIENȚILOR

Misiunea MiTek:

Să imbunătățim continuu metodele din domeniul construcțiilor pentru evoluția societății!

POSI-JOIST este o grindă realizată din tălpi din lemn în combinație cu zăbrele metalice POSI STRUT. Este un produs care combină rezistența lemnului (ușurința și flexibilitatea) cu rezistența zăbrelelor metalice POSI-STRUT.

Rezultatul: Soluția perfectă pentru realizarea unui planșeu ușor și durabil

Grinzile POSI-JOIST sunt foarte cunoscute și utilizate în numeroase proiecte de construcții din toate țările UE inclusiv Rusia, Georgia si Belarus.

Libertatea inegalabilă a designului face diferența față de planșeul clasic

Grinda cu zăbrele POSI STRUT se comportă diferit la deformații față de o grindă din lemn masiv la care defomațiile admisibile prin propria greutate sunt mult mai mari. Combinând cele două materiale (lemnul și organele de asamblare metalice POSI-STRUT), proiectanții pot realiza deschideri de pana la 8m fără reazame intermediare. Designul oferă o libertate inegalabilă inginerilor și proiectanților de instalații care au posibilitatea de poziționare a tuturor traselor de cabluri sau țevi in interiorul planșeului.

Totul este calculat în programul de proiectare PAMIR, proiectanții respectând  standardele riguroase de performanță și siguranță, în conformitate cu EUROCOD5 și Anexele Naționale în vigoare.

 

 

 

UȘOR DE EXECUTAT- MONTAJ RAPID ȘI SIMPLU

Grinzile POSI-JOIST sunt executate la comandă în fabrică de către partenerii MiTek, conform particularităților proiectului de arhitectură. Acestia dețin utilaje specializate, grinzile sunt executate cu un control riguros al calității, apoi produsul se livrează în șantier cu documentație de montaj.

De ce grinzi POSI STRUT?
Multiple avantaje și beneficii!

Există multe avantaje, pornind de la capacitatea de a proiecta planșee creative, până la accesul facil pentru mentenanță și servisare în zona tehnică a traseelor de cabluri și tubulatură.

Ținând pasul cu tehnologia a crescut cererea de instalare a sistemelor de ventilație mecanică și de recuperare a căldurii (MVHR – Mechanical Ventilation and Heat Recovery. În acest sens POSI-JOIST asigură soluția perfecta pentru construirea a unei locuințe eficiente energetic, cu sistemul de ventilatie mecanică inclus în interiorul planșeului.

  • Sunt ușoare, rezistente si nu vibrează
  • Fonoizolante în combinație cu o șapa usoara sau cu alte materiale suport pentru pardoseală
  • Cel mai bun raport calitate/preț comparativ cu planșeele clasice
  • Instalare simplă și mult mai rapidă a instalatiilor sanitare, electrice, de ventilație, etc. reducând atât costurile manoperei, cât și timpul de montaj la fața locului
  • Versatilitate: lungime, lățime și înălțime
  • Acces ușor pentru servisare si repartii ale echipamentelor sanitare, electrice, ventilatie, etc.

Avantajele sunt multiple, solicitați Partenerilor MiTek să vă permită accesul de a calca pe un astfel de planșeu pentru a vă convinge de eficiența lui.

Planșeul din lemn prefabricat POSI-JOIST

SCHIMBAREA METODELOR TRADIȚIONALE CU PLANȘEE INOVATOARE

Arhitecții și proiectanții structuriști din România încep să adopte din ce în ce mai mult în proiectele lor planșeul din lemn prefabricat POSI-JOIST.

Acest lucru se datorează faptului că sau convins că este un planșeu la fel rezistent și durabil în timp ca cel din beton.

Ne referim aici la înlocuirea plăcii din beton pentru locuințele din zidărie cu un singur nivel (la vibrații se comportă mai bine decât betonul).

Clientul final este este cel mai avantajat.

Beneficiază de un planșeu la fel de rezistent ca cel din beton, economisește timp în realizarea construcției, iar mediul înconjurător este poluat mai puțin!