Zăbrele metalice

Posi-Strut

Posi-Strut (zăbrele metalice din oțel) sunt sisteme de îmbinare moderne pentru construcții din lemn, zidărie și beton. Fac parte din categoria „conectori metalici de asamblare multicui”. Sunt utilizați la fabricarea grinzilor din lemn pentru planșeu, pot înlocui placa din beton armat pentru anumite tipuri de construcții. 

Cu Posi-Strut, se pot realiza grinzi din lemn Posi-Joist, cu deschidere de până la 8,2 m fără reazem intermediar. Este o grindă robustă, care nu transmite vibrații.

Zăbrelele metalice sunt realizate din fâșii de tablă din oțel pre-galvanizat S250GD+Z275 NAC/MAC/MBC sau S350GD+Z275 NAC/MAC/MBC, conform EN10143:2006 și EN 10346:2009, stratul de zinc fiind de minim 275 g Zn/m2. Grosimea tablei folosită la fabricarea zăbrelelor este de 1 mm.

Singurul procedeu permis de realizare a îmbinărilor cu zăbrele metalice este cel prin presare. Este interzisă aplicarea lor prin lovituri de ciocan.

Vezi dimensiuni disponibile
case din lemn, sudura lemnului, placi multicui, sarpanta industrializata din lemn, MiTek Romania, sarpanta din lemn, acoperis din lemn, sarpanta industrializata, fabrica de sarpante, fabrica de acoperisuri, planseu din lemn, definitie sarpanta

Cum se aplică POSI-STRUT

Zăbreaua metalică POSI-STRUT se aplică numai prin presare cu ajutorul unor prese hidraulice speciale.
ESTE INTERZISĂ APLICAREA PRIN LOVIREA CU CIOCANUL SAU CU ALTE OBIECTE!
Presarea zăbrelei pe tălpile din lemn se efectuează dintr-o singură operație (o singură presare) în cele 3 puncte unde se regăsesc dinții metalici.
Producătorii MiTek dețin astfel de instalații de presare.

Găsește un producător!

Înălțimea grinzilor corespunde secțiunilor de lemn de 48 mm.

Pentru oferte și prețuri vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Cerere Oferta

Cerere oferta de pe website pentru servicii/produse MiTek