Pamir, cel mai revolutionar program de proiectare pentru structuri din lemn a fost lansat in data de 29.01.2020 in Romania. Acum Pamir este pregatit sa usureze munca proiectantilor, cat si a producatorilor de sarpante industrializate, case din lemn si acoperisuri care au in componenta sarpanta pe structura din lemn. Din cateva click-uri acoperisul, structura din lemn, este desenata si calculata automat dupa normativele romanesti si Eurocod 5.

Pamir program de proiectare pentru structuri lemn este inegalabil deoarece combina 4 programe de proiectare intr-unul singur.

Mitek oferă investitorilor- dezvoltatorilor imoboliari programul „Pamir Viewer” GRATUT, descarcati „ Pamir Viewer ”.

Datorită acestui software, puteți vizualiza planurile la sarpanta din lemn in format 2D si 3D. Sau chiar la intreaga structură din lemn proiectată în tehnologia Mitek Industries.

Investitorul cat si beneficiarul final poate tipări părți din structura din lemn de care este interesat. Exista posibilitatea de a face face măsurători pe plan in vederea amenajarii spatiului de depozitare rezultat din podul casei sau a mansardei.

Cu aceasta ocazie am organizat si primul training la sediul MiTek Industries din Bucuresti. Acesta este inceputul unei serii de traininguri pentru proiectarea si calculul structural al lemnului.

La acest eveniment au participat proiectanti din cadrul firmelor de fabricare sarpante industrializate, case din lemn, montaj invelitori, cat si ingineri proiectanti structuri din lemn.

 

Training proiectare structuri din lemn Training proiectare structuri din lemn Training proiectare structuri din lemn

 

Multumim celor care ne-au onorat cu prezenta la acest prim training: Ing Catalin Vraciu, Ing Alex Trifan, Ing Catalin Baleanu, Ing Andrei Istrate, Ing Gabriela Barbu, Ing Victor Enulescu, Ing Nicu Vlad, Masterand Darius Pop, Ing Andrei Negres, Ing Vlad Alexandru, Ing Danut Ratoi, Ing Dorin Ratiu, Ing Nedelcu Georgian, Prof Neacsu Mihai Claudiu, Doctorand Constantin Tudosa.

 

Pentru a afla data urmatorului training Pamir, program de proiectare pentru structuri lemn, va rugam sa ne contactati.  Va vom oferi informatiile necesare in cel mai scurt timp.